AktueltArbeidsvilkarHistorisk mote hos nasjonal sikkerhetsmyndighet

Historisk møte hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet

Historisk Mote Hos Nasjonal Sikkerhetsmyndighet

Alle ansatte, både medlemmer og ikke-medlemmer, var invitert da Politiets Fellesforbund arrangerte allmøte og foredrag hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet.

På programmet var det både informasjon fra Politiets Fellesforbund om hva vi kan tilby de som ønsker å være medlem hos oss, samt foredrag fra blant annet Politiets sikkerhetstjeneste (PST) og fra «hackeren» Einar Otto Stangvik.

Stangvik er dataanalytiker i VG og vant sammen med sine kolleger SKUPprisen i 2016 for VG-avsløringa «Nedlasterne», og i 2017 avslørte samme team at verdens største overgrepsforum ble drevet av australsk politi.

Er en gren av lokallaget til PST

Både lokallagsleder for PST, Lasse Hekkås, og forbundsleder Sigve Bolstad er veldig positive til initiativet til Nasjonal sikkerhetsmyndighet, og ikke minst at man opp mot arrangementsdato nesten doblet antall medlemmer på arbeidsplassen.

– Det er veldig kjekt å lov til å komme hit, og ikke bare for å snakke om hva vi som fagorganisasjon jobber for og med, men også for å kunne tilby faglig relevante foredrag og påfyll, sier Bolstad.

Planlegger flere turer ut i etaten

Arrangementet hos Nasjonal sikkerhetsmyndighet kommer på helen av en lignende seanse hos Kripos, der 150 ansatte tok turen for å høre på blant andre tidligere nevnte Stangvik, og del av en større plan fra Politiets Fellesforbund.

– Vi har et ønske om, og planlegger for, å være mer ute i etaten der våre medlemmer tilbringer arbeidshverdagen sin. Både for å kunne tilby faglig påfyll og informasjon, men også for å ha en direkte dialog og bli kjent med hvordan de har det, sier Sigve Bolstad.