Aktuelt

Kjøp helseforsikring uten å levere egenerklæring

PF Forsikring Per Erik

Som et eksklusivt medlemstilbud frem til påske kan du som medlem av Politiets Fellesforbund nå kjøpe helseforsikring uten å levere egenerklæring.

Helseforsikringen garanterer undersøkelse, innleggelse, behandling eller operasjon for sykdommen eller ulykkesskaden du har innen 10 virkedager. I tillegg til å dekke alvorlige situasjoner, gir forsikringen deg rask hjelp og kostnadsfri hjelp ved behov for undersøkelse og behandling hos eksempelvis legespesialist, fysioterapeut eller psykolog. Forsikringen kan også i noen tilfeller dekke alternative behandlinger som du ikke får gjennom det offentlige helsevesenet.

Vanligvis må du fylle ut egenerklæring for å kjøpe helseforsikring. Som medlem av Politiets Fellesforbund kan du nå kjøpe helseforsikringen uten krav om egenerklæring. Ektefelle/samboer får samme mulighet som deg.

Den som bestiller forsikringen må være 100 % arbeidsdyktig. Forsikringen omfatter ikke sykdom som har vist symptomer de første 90 dagene etter at forsikringen har begynt å gjelde.

For å kjøpe forsikring gjennomfører du kjøp av forsikring som normalt gjennom forsikringsportalen: Gå til PF Forsikring >

Spørsmål? Kontakt forsikringskontoret

Les mer på pfforsikring.no >

Telefon: 23 16 31 00 – tast 1
E-post: post@pfforsikring.no