Medlemsfordeler

Nordea Direct

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler.

Nordea Direct 1024x728 kun bilde logo
Ny bankavtale: Se video!

Ny bankavtale: Få boliglånsrente fra 1,39 %!

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor avtalen.

Med den nye Unio-avtalen med Nordea Direct Bank får du nå en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler. Har du boliglån kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år ved å flytte lånet ditt til medlemsbanken!

Dette får du som PF-medlem:

  • Boliglån for alle fra 1,39 prosent – en av landets laveste renter
  • Boliglån til deg som skal kjøpe din første bolig, fra 1,35 prosent
  • Du får i tillegg medlemspris på sparing og kredittkort og gratis dagligbank for unge

Slik bruker du fordelene:

Nordea Direct – din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, og har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nordea Direct er for deg som vil ha ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett.

Priseksempel: Boliglån 50 %, 2 mill. o/25 år, nom. rente 1,39 %, eff. rente 1,45 %, tot.: 2.383.732,-. Prisen er per 28.05.2020 og kan bli endret. Gjelder Unio-medlemmer.


Informasjon til eksisterende kunder

Det har kommer inn noen spørsmål fra medlemmer som allerede er kunder i Nordea Bank eller Nordea Direct og som ønsker å gå over til ny avtale. Per dags dato er Nordea Bank og Nordea Direct to ulike banker, med ulike tilbud:

Er du allerede kunde i Nordea Direct?

Eksisterende kunder i Nordea Direct kan melde fra til Nordea Direct i nettpostkassen i deres nettbank om at du ønsker å ta i bruk avtalen. Du vil senere måtte gi Nordea Direct et samtykke og blir merket som PF-medlem/medlem av Unio-forbund.

Er du kunde i Nordea Bank?

Ta kontakt med kunderådgiver i Nordea Bank og be om tilbud. Er du ikke fornøyd med tilbudet du mottar fra Nordea Bank, kan du vurdere å bytte til Nordea Direct med ferdig forhandlet Unio-rente på 1,79 prosent.

18.05.20: Renteendring fra mai 2020

Fredag 8. mai varslet Nordea Direct rentenedsettelse. Dette er den tredje renteendringen på kort tid.

Det er nå historisk lave renter og med de nye boliglånsrentene er konkurransekraften i Unio-tilbudet sterkt. Unio-medlemmer får Boliglån 50 % til 1,39 % rente, som er den laveste prisen i markedet i dette segmentet. Unge medlemmer får boliglån fra 1,35 % til 1,39 %, noe som medfører at Unio-tilbudet totalt sett er et av de beste banktilbudene. For nye kunder gjelder renten fra 18. mai og eksisterende boliglånskunder får fremskyndet sin renteendring, gjeldende fra 28. mai.

Renten på brukskonto er uendret, men renten på sparekonto settes ned med 0,25 %. Denne rentejusteringen trer først i kraft 18. juli.

Les mer hos Nordea Direct

29.05.20: Ventetid på 6-8 uker for manuell behandling av lånesøknader i Nordea Direct

Det er stor interesse rundt bankavtalen med Nordea Direct – flere tusen avtaler er under behandling.

Etterspørselen av boliglån hos medlemsbanken Nordea Direct var kraftig ved lansering 22. april, og har holdt seg svært høy i etterkant. Nordea Direct rekrutterer flere medarbeidere for å møte etterspørselen fra medlemmer.

Mange søknader blir innvilget automatisk – noen krever likevel manuell behandling

Det er per dags dato forventet 6-8 ukers behandlingstid på lånesøknader som trenger manuell behandling.

Alle vil motta svar fra banken. Har du spørsmål du lurer på? Finn hjelp og kontakt Nordea Direct her

Et medlemstilbud fra Nordea Direct kan være verdt å vente på – her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år. For Nordea Direct er det viktig å være konkurransedyktig nå, men også over tid.


10.06.2020: Personer som bor på kode 6 og 7 kan søke lån

Personer som lever på sperret adresse, kode 7, og strengt fortrolig adresse, kode 6, kan søke lån hos Nordea Direct fra 15. juni.

Ta kontakt med generalsekretær Per Erik Ommundsen (Per.Erik.Ommundsen@pf.no) for prosedyre til lånesøknad.