Medlemsfordeler

Nordea Direct

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler.

Nordea Direct 1024x728 kun bilde logo
Se video: Ny bankavtale

Boliglån fra 1,25 % nom. rente!

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor avtalen.

Med den nye Unio-avtalen med Nordea Direct Bank får du nå en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler. Har du boliglån kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år ved å flytte lånet ditt til medlemsbanken!

Dette får du som PF-medlem:

  • Boligstart til 1,25 % nom. rente - til din første bolig
  • Boliglån Ung 1,25 % nom. rente - for deg under 34 år
  • Ordinært boliglån til 1,35 % nom. rente
  • Billån hos Nordea med rente fra 2,85 prosent
  • Du får i tillegg medlemspris på sparing og kredittkort og gratis dagligbank for unge

Slik bruker du fordelene:

Nordea Direct – din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, og har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nordea Direct er for deg som vil ha ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett.

Priseksempel: Boliglån Ung u/ 85 %: 2 mill., o/25 år, nom. rente 1,25 %, eff. rente 1,31 %, tot.: kr 2 344 783,00. Prisen er per 06.04.2021 og kan bli endret. Gjelder Unio-medlemmer.

Priseksempel: Boliglån u/ 50 %: 2 mill., o/25 år, nom. rente 1,35 %, eff. rente 1,41 %, tot.: kr 2 372 563,00. Prisen er per 06.04.2021 og kan bli endret. Gjelder Unio-medlemmer.


Informasjon til eksisterende kunder

Det har kommer inn noen spørsmål fra medlemmer som allerede er kunder i Nordea Bank eller Nordea Direct og som ønsker å gå over til ny avtale. Per dags dato er Nordea Bank og Nordea Direct to ulike banker, med ulike tilbud:

Er du allerede kunde i Nordea Direct?

Eksisterende kunder i Nordea Direct kan melde fra til Nordea Direct i nettpostkassen i deres nettbank om at du ønsker å ta i bruk avtalen. Du vil senere måtte gi Nordea Direct et samtykke og blir merket som PF-medlem/medlem av Unio-forbund.

Er du kunde i Nordea Bank?

Ta kontakt med kunderådgiver i Nordea Bank og be om tilbud. Er du ikke fornøyd med tilbudet du mottar fra Nordea Bank, kan du vurdere å bytte til Nordea Direct med ferdig forhandlet Unio-rente på 1,79 prosent.


29.05.20: Ventetid på 6-8 uker for manuell behandling av lånesøknader i Nordea Direct

Det er stor interesse rundt bankavtalen med Nordea Direct – flere tusen avtaler er under behandling.

Etterspørselen av boliglån hos medlemsbanken Nordea Direct var kraftig ved lansering 22. april, og har holdt seg svært høy i etterkant. Nordea Direct rekrutterer flere medarbeidere for å møte etterspørselen fra medlemmer.

Mange søknader blir innvilget automatisk – noen krever likevel manuell behandling

Det er per dags dato forventet 6-8 ukers behandlingstid på lånesøknader som trenger manuell behandling.

Alle vil motta svar fra banken. Har du spørsmål du lurer på? Finn hjelp og kontakt Nordea Direct her

Et medlemstilbud fra Nordea Direct kan være verdt å vente på – her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år. For Nordea Direct er det viktig å være konkurransedyktig nå, men også over tid.


10.06.2020: Personer som bor på kode 6 og 7 kan søke lån

Personer som lever på sperret adresse, kode 7, og strengt fortrolig adresse, kode 6, kan søke lån hos Nordea Direct fra 15. juni.

Ta kontakt med generalsekretær Per Erik Ommundsen (Per.Erik.Ommundsen@pf.no) for prosedyre til lånesøknad.


19.11.2020: Medlemspris på billån hos Nordea – rente fra 2,85 %

Søk billån og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Du får billån til meget gode betingelser, og du får opptil 10 års nedbetaling og inntil 100 % finansiering. Les mer om billån hos Nordea Direct

Billån leveres av Nordea.

Søk billån hos Nordea her


10.02.2021: Setter ned renten på lån til første bolig med 0,10 prosentpoeng, og tilbyr nå 1,25 % til unge Unio-medlemmer

Nordea Direct har valgt å sette ned renten på Boligstart med 0,10 prosentpoeng og forsterker dermed tilbudet til de unge ytterligere.

Det er nå historisk lave renter og konkurransekraften i Unio-tilbudet er sterkt. Denne justeringen forsterker totaltilbudet, og medlemmene skal være trygge på at avtalen Unio har med Nordea Direct sikrer de blant landets aller beste boliglånsrenter over tid.

Medlemmer får nå Boligstart til 1,25 % rente, som er den laveste prisen i markedet for dette segmentet. Produktene Boliglån 50 % og Boliglån Ung tilbys til 1,39 % rente, som også er blant de aller laveste i dagens marked.

Nye renter for Boligstart gjelder fra 10. februar og for eksisterende lånekunder fra 24. mars.


06.04.2021: Kutter rentene på boliglån

Nordea Direct kutter nå rentene på enda flere boliglånsprodukter til Unio-medlemmer. Med dette rentekuttet er medlemstilbudet enda skarpere priset, og gir enda større besparelser for nye og eksisterende kunder. Endringen beviser nok en gang at medlemmene kan være trygge på at avtalen med Nordea Direct sikrer noen av landets aller beste boliglånsrenter nå – men også over tid.

Nye medlemsrenter på boliglån:

  • Boligstart - 1,25 % nom. rente
  • Boliglån Ung - 1,25 % nom. rente
  • Boliglån 50 % - 1,35 % nom. rente
  • Boliglån 75 % - 1,35 % nom. rente
  • Boligkreditt 60 % - 1,45 % nom. rente

Nye renter gjelder fra onsdag 24. mars for nye kunder og fra 5. mai for eksisterende kunder.