Ingen "I varetekt" denne uka

Logo podkast

På grunn av den pågående smittevernsituasjonen i forbindelse med covid-19 kommer det ingen ny episode av vår podkast "I varetekt" denne uka.

Den pågående situasjonen med økende smittetrend over hele landet, men spesielt i Oslo, har gjort det vanskelig å spille inn en ny episode av podkasten "I varetekt". Det jobbes med alternative løsninger, slik at podkasten forhåpentligvis er tilbake på lufta neste uke.

Mange spennende episoder tilgjengelig

Per nå ligger det ute 14 episoder av "I varetekt" med mange varierte historier og temaer. Om du ikke har fått med deg alle episodene ennå kan du for eksempel høre på noen av disse:

Da Moria brant
Hvert eneste år kommer flere tusen desperate mennesker båtveien til Europa i håp om et bedre liv. De aller fleste av disse havner i Hellas og den mye omtalte flyktningeleiren Moria. Norsk politi er blant de som bistår greske myndigheter med å håndtere asylstrømmen, og dagens gjest, En norsk polkitimann var på jobb på Lesvos da Moria plutselig stod i brann.
https://open.spotify.com/episode/78bShvensAPR2Gxbrfheaa...
https://podcasts.apple.com/.../i-varetekt.../id1528287112...

Operasjon Dark Room:

Operasjon Dark Room hadde flere hundre overgrepsofre under 16 år, og er en av Norges største overgrepssaker noensinne. Fortsatt dukker det opp nye saker med tilknytning til disse:
https://podcasts.apple.com/.../i-varetekt.../id1528287112...
https://open.spotify.com/episode/1KQlWwh0IEwM3sCqOVVubq...

Politiet reddet rockestjernen ut av rushelvete

På slutten av 90-tallet holdt rusen på å ta livet av en av Norges største rockestjerner. Men et spesielt engasjement og et litt uvanlig grep fra en politimann i Bodø reddet tidligere Turbonegervokalist Hank von Hell ut av rushelvete.
https://podcasts.apple.com/.../i-varetekt.../id1528287112...
https://open.spotify.com/episode/4nOn1u5uV9uW4SQLVVMldF...

Med livet som innsats
Politiet løper til i situasjoner der vi andre løper fra, og det er et yrke hvor man går på jobb med livet som innsats. Heldigvis går det som oftest bra, men av og til skjer det som ikke skal skje. Dagens gjest mistet kollegaen sin da de skulle pågripe en mann som sprengte seg selv i luften.

https://podcasts.apple.com/.../i-varetekt.../id1528287112...

https://open.spotify.com/episode/3S3ipd9hjFCKOLJlizKKWH...

Tips oss!

Har du tips til historier eller tematikk vi i fremtiden bør ha med i podkasten "I varetekt" send forslaget på e-post til programleder i podkasten Hilde Nordlund: hilde@pf.no.