Medlemskap

Medlemskap

PF Forsikring Anita skjermbilde_beskjært
Se video: Anita om PF Forsikring

Alle førstegangsmedlemmer i Politiets Fellesforbund får halv pris på medlemskontingenten (sentralt og lokalt) det første året. I tillegg har du anledning til å prøve ut gratis innbo-, reise- og helseforsikring uten egenerklæring i 6 måneder.

Alt dette har du inkludert i medlemskapet

Økonomisk støtte til juridisk bistand
Juridisk bistand er noe mange får behov for en gang i løpet av arbeidslivet. Les mer om juridisk bistand.

Fagbladet Politiforum
Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin, Politiforum, i postkassen hver måned, med i alt 11 utgaver per år. Fagbladet er fylt med stillingsannonser, medlemstilbud, samt nyttig og engasjerende stoff om og for politietaten.

Forsikringsordninger
Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en rimelig og god forsikringsordning. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og websafe tyveri. Vi tilbyr gode frivillige kollektiver forsikringer til lave priser, samt private skadeforsikringer.

Medlemstilbud pf.no
Politiets Fellesforbund jobber for å gi deg gode og varierte medlemstilbud. Samarbeidspartnere tilbyr treningsavtaler, nybilkjøp, drivstoff og mye mer. Se oversikt over medlemsfordeler under.


Hva koster et medlemskap i Politiets Fellesforbund?

Kontingenten du betaler til Politiets Fellesforbund består av fire elementer.

Du betaler:

  • 0,9 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundet i sentral fagforeningskontingent.
  • En viss sum til lokallaget ditt i lokal fagforeningskontingent. Summen varierer fra lokallag til lokallag, men den er i gjennomsnitt 88 kroner.
  • 0,2 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundets streikefond, maksimalt 67 kroner per måned.
  • PF Obligatoriske forsikringer på 239 kroner per måned.

Alle førstegangsmedlemmer i Politiets Fellesforbund får halv pris på medlemskontingenten (sentralt og lokalt) det første året.

Les mer om hva et medlemskap i Politiets Fellesforbund koster

NB! Egne priser gjelder for studentmedlemskap. Som student ved Politihøgskolen kan du bli medlem i Politiets Fellesforbund for kun 300 kroner for tre år! Les mer om studentmedlemskap her.

Medlemskap

Vi organiserer alle ansatte i etaten, samt studentene ved Politihøyskolen, og lover å ta godt vare på deg enten uavhengig av faglig bakgrunn. Hos oss er det alltid medlemmet som er i fokus.

Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin i postkassen hver måned, et omfattende tilbud på forsikringer, og gode og varierte medlemstilbud.

Flere medlemsfordeler

Medlemsavtaler fra våre merkantile samarbeidspartnere