Medlemskap

Medlemsfordeler mars 2021
Se video: Dine fordeler som medlem av Politiets Fellesforbund

Alt dette har du inkludert i medlemskapet

Økonomisk støtte til juridisk bistand

Juridisk bistand er noe mange får behov for en gang i løpet av arbeidslivet. Les mer om juridisk bistand.

Fagbladet Politiforum

Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin, Politiforum, i postkassen hver måned, med i alt 11 utgaver per år. Fagbladet er fylt med stillingsannonser, medlemstilbud, samt nyttig og engasjerende stoff om og for politi- og lensmannsetaten.

Forsikringsordninger

Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en rimelig og god forsikringsordning. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og nettmisbruk. Vi tilbyr gode frivillige kollektive forsikringer til lave priser, samt private skadeforsikringer. Gå til PF Forsikring > | Forsikringsbrosjyren for 2022 finner du her >

Medlemsfordeler hos samarbeidspartnere

Politiets Fellesforbund jobber for å gi deg gode og varierte medlemsfordeler. Samarbeidspartnere tilbyr banktjenester, treningsavtaler, nybilkjøp, drivstoff og mye mer. Se oversikt over medlemsfordeler her.

Bli medlem nå

Hva jobber Politiets Fellesforbund for?

Det skal lønne seg å være medlem i Politiets Fellesforbund. Å kjempe for våre medlemmers lønnsvilkår er en avgjørende oppgave for både medlemmer og tillitsvalgte. Det er viktig med rett lønn og god verdsetting som medvirker til at politiet klarer å rekruttere og beholde kompetente medarbeidere. Les mer om vårt arbeid med lønns- og arbeidsvilkår.

Vi jobber for et lokalt forankret politi med høy hverdagsberedskap og med sterkt fokus på forebyggende arbeid. Vi skal ta samfunnsansvar gjennom å bidra til utvikling og endringsarbeid i politiet. Fagutvikling og verdsetting av kompetanse er særlig viktig for at samfunnet skal kunne få et politiprodukt med høy kvalitet. Les mer om vårt arbeid med politiske saker og faglig utvikling her.

Gå til innmeldingsskjema >

Hva koster et medlemskap i Politiets Fellesforbund?

Kontingenten du betaler til Politiets Fellesforbund består av fire elementer.

Du betaler:

  • 0,9 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundet i sentral fagforeningskontingent.
  • En viss sum til lokallaget ditt i lokal fagforeningskontingent. Summen varierer fra lokallag til lokallag.
  • 0,2 prosent av den pensjonsgivende inntekten din til forbundets streikefond.
  • PF Obligatoriske forsikringer.

Les mer om gjeldende beløp og makstrekk samt utfyllende informasjon om kontingenten her.

Alle førstegangsmedlemmer i Politiets Fellesforbund får halv pris på medlemskontingenten (sentralt og lokalt) det første året (så fremt du verken har hatt studentmedlemskap eller ordinært medlemskap tidligere). I tillegg har du anledning til å prøve ut gratis innbo-, reise- og helseforsikring uten egenerklæring i 6 måneder.

Les mer om hva et medlemskap i Politiets Fellesforbund koster >

NB! Egne priser gjelder for studentmedlemskap. Som student ved Politihøgskolen kan du bli medlem i Politiets Fellesforbund for kun 300 kroner for tre år. Les mer om studentmedlemskap her.

Medlemskap

Vi organiserer alle ansatte i etaten, samt studentene ved Politihøgskolen, og lover å ta godt vare på deg enten uavhengig av faglig bakgrunn. Hos oss er det alltid medlemmet som er i fokus.

Som medlem i Politiets Fellesforbund får du Norges største og eneste uavhengige politimagasin i postkassen hver måned, et omfattende tilbud på forsikringer, og gode og varierte medlemstilbud.

Gå til innmeldingsskjema for å bli ordinært medlem, eller les om andre typer medlemskap:

Flere medlemsfordeler

Medlemsfordeler hos våre merkantile samarbeidspartnere

Spørsmål om avtalene? På noen av sidene er det oppgitt kontaktperson, eller ta kontakt med markedsansvarlig Heidi Bjørkedal på heidib@pf.no.