«I varetekt»:

Podkasten tilbake 14. januar

Logo podkast

Podkasten «I varetekt» tar nå juleferie og er tilbake med nye episoder 14. januar.

«I varetekt» har siden lanseringen 20. august spilt inn 17 episoder med svært variert tematikk og historier fra etaten. Blant annet har podkasten tatt for seg politiyrket med livet som innsats og hvordan politiet også blir påvirket av sterke opplevelser i tjenesten.

– Det har vært utrolig mange gode gjester denne første sesongen. Jeg synes det er spennende å få grave litt dypere i den viktige jobben norsk politi gjør, og ikke minst få høre sterke historier fra oppdrag og opplevelser i etaten, sier programleder for podkasten, kommunikasjonsrådgiver Hilde Nordlund.

Dark Room-saken, terrortrusselen mot Norge, grottefest og norsk politi sitt arbeid i flyktningleiren Moria er bare noen av temaene podkasten har vært innom de siste månedene. Det er vel verdt å lytte til de tidligere episodene om du ennå ikke har fått hørt alle.

Sette fokus på den gode jobben som gjøres

Siden lanseringen har episodene blitt lastet ned over 62.000 ganger, og det er god interesse rundt hver episode.

– Vi ønsket å lage en samfunnspolitisk podkast for å sette fokus på viktigheten av vår etat og den formidable jobben som gjøres i den. Det gjøres så mye godt arbeid i etaten som aldri kommer frem. Når vi får tilbakemelding fra lyttere om at respekten til politiet øker ved å høre historiene som blir fortalt i podkasten, da får vi frem dette på en god måte, sier forbundsleder i Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad.

Ønsker tips til nye episoder

Fra og med 14. januar kommer det nye ukentlige episoder av «I varetekt».

Mange temaer er planlagt, men programlederen håper å få gode tips til gjester og saker i det nye året.

– Det er de som jobber i etaten som sitter på de gode historiene, og jeg håper derfor det er flere som kommer med tips til nye saker, tematikk og personlige historier som vi kan være med på formidle i 2021, sier Nordlund.

Har du tips til saker send Hilde en e-post: hilde@pf.no

Lytt til I varetekt der du vanligvis lytter til podkast:

https://open.spotify.com/show/5cjYyI7NXjJiBTae5QvoI3?si=sxjHDOjfTumG7N-u0AEOPw

https://podcasts.apple.com/no/podcast/i-varetekt-om-politi-og-politikk/id1528287112?l=nb