Nyheter fra Fleks bilabonnement

Fleks Facebook cover

Politiets Fellesforbund har en avtale med Fleks, som har vokst i et raskt tempo og blitt Norges største bilabonnement.

Selskapet gir deg muligheten til å abonnere på bil på månedsbasis uten binding hvor alle kostnader er inkludert utenom bompenger og strøm/bensin. Det gir deg muligheten til å ha en stor bil når du trenger det, og en mindre bil til hverdags. Eller du kan si opp abonnementet om du ikke trenger bil.

Siden avtalen ble inngått har det skjedd mye spennende i teknologiselskapet.

Bedre priser, betingelser og tilleggstjenester

Prisene har generelt gått nedover i takt med at selskapet har vokst. Fordelen ved å være stor skal gis videre til kundene. Nå er Fleks på nivå med- eller rimeligere enn leasing og nybilkjøp når alle kostnader som verditap, forsikring, service, innskudd etc. tas med. Les mer om prissammenligningene på fleks.no/blogg.

Bedre betingelser

Kilometer Rollover gjør at kundene får med seg ubrukte kilometer til neste måned. Da vil de fleste klare seg med den inkluderte kjørelengden på km 1000/mnd. i basisabonnementet.

Takstativ og skistativ

Skistativ og takstativ kan du abonnere på når du trenger det. Det vil komme flere tilleggstjenester etter hvert.

Fleks blir tilgjengelig for flere

I juli gikk Sparebank1 inn på eiersiden i selskapet og det satses videre for tilby Fleks til flere. Tidligere var det kun beboere i Oslo og gamle Akershus som kunne flekse. Nå dekker bilabonnementet hele Østlandet og selskapet lanserer i Stavanger-området 31. august. Deretter er planen å utvide til Bergen og Trondheim i løpet av året. Det planlegges en tilstedeværelse i Tromsø og Kristiansand på sikt.

Flere biler og modeller

For et år siden hadde Fleks 700 biler. Nå har selskapet 1500 og det forventes flere biler og modeller før året er omme.

Les mer om tjenesten på fleks.no og mer om avtalen her.