Landsmøte 2020:

Åpnet landsmøtet til Politiets Fellesforbund

Sigve Bolstad under åpningen av landsmøte 2020 (3)

Politiets Fellesforbund startet mandag morgen endelig med offisiell åpning av landsmøtet for 2020. Landsmøtet har blitt utsatt fire ganger.

Landsmøtet skulle etter planen ha blitt arrangert i Tromsø denne uka. På grunn av stort smittetrykk ble møtet flyttet til Gardermoen på kort varsel. Forbundsleder Sigve Bolstad trakk derfor i sin åpningstale frem den krevende tida både fagforeningen, medlemmene og hele samfunnet har stått i de siste par årene.

– Normalen har blitt det unormale, og det leveres til terningkast seks til tross for den tida vi står i. Jeg er ufattelig stolt av den jobben lokallagene har gjort, og jeg er fornøyd med samhandlingen med justis og ledelsen i norsk politi. Selv om vi mener det har vært levering til terningkast en på stillingskodesaken, sitter jeg igjen med en følelse av at vi alle har gjort maksimalt for å få til det beste for norsk politi, slo Bolstad fast.

Under åpningen var det også hilsninger fra statsminister Jonas Gahr Støre, Høyre-leder Erna Solberg og Rødt-leder Bjørnar Moxnes på video, mens politimester i Øst politidistrikt, Ida Melbo Øystese, Norsk sykepleierforbund, Politiets pensjonistforbund og NTL Politiet holdt hilsningstaler fra scenen.

Se åpningen av landsmøtet (YouTube).

> Gå til landsmøtesiden.

Unn Alma Skatvold under åpningen av landsmøte 2020 (2)
Se video: Åpningen av landsmøtet (fra 15:22 minutter)