Nyheter for PF Forsikring i 2024

PF Forsikring Henriette 2

Vi forstår at mange av våre medlemmer er nysgjerrige på forsikringsplanene for 2024. Her er den nyeste informasjonen.

Etter en grundig anbudsprosess gleder vi oss over å kunngjøre betydelige forbedringer på individuelle forsikringer, som for eksempel bil- og husforsikringer. De kollektive forsikringene forblir generelt stabile i pris, men vi må dessverre informere om en økning i prisene for helseforsikringen og reiseforsikringen. PF Obligatoriske fortsetter å tilbys til samme pris som før, kun 242 kr per måned.

Helseforsikringen

Rask behandling garantert innen 10 dager. Prisen øker med 16 %, og vi opprettholder samme omfattende dekning som i 2023. For fysikalsk behandling er egenandelen fortsatt 200 kr per behandling, med opptil 5 behandlinger. Vi har hørt tilbakemeldinger fra medlemmer som ønsker flere behandlinger, men det er viktig å merke seg at kostnadene for denne forsikringen fortsatt overstiger premieinntektene for sjette året på rad. Dette er vår mest etterspurte forsikring, med halvparten av medlemmene som benytter den i løpet av året. Sammenlignet med andre forsikringsselskaper, ville prisøkningen vært dobbelt så høy hvis vi hadde valgt en annen leverandør.

Reiseforsikringen

Omfattende dekning uten egenandel. Introduserer SmartDelay+! Prisen øker med nesten 29 %, men vi mener den fortsatt gir deg den beste verdien på markedet. Som en nyhet i 2024, introduserer vi SmartDelay-dekning for forsinkede fly. Dette gir deg og opptil fire medreisende tilgang til lounge eller 40 $ hver. Vennligst husk å registrere reisen før avreise for å være kvalifisert for denne dekningen. (Gjelder fra 2024, mer informasjon kommer.)

Individuelle forsikringer (biler, hus osv.)

Vi har spesielt fokusert på å tilby konkurransedyktige priser og omfattende dekning for bilforsikringer, som mange medlemmer har uttrykt som viktig.

Mer informasjon