Ny hovedleverandør for medlemsforsikringer

Sp2310004 0042

Politiets Fellesforbund har nå valgt samarbeidspartnere for sine medlemsforsikringer fra nyttår. Avtalene er fremforhandlet sammen med vår samarbeidspartner Söderberg & Partners. Politiets Fellesforbund og Landkreditt Forsikring inngår hovedsamarbeid om medlemsforsikringer fra 2024.

– Etter en omfattende anbudsrunde i inn- og utland er vi stolte av å presentere vår nye hovedleverandør, Landkreditt, uttaler Per Erik Ommundsen, generalsekretær i Politiets Fellesforbund.

Han fortsetter:

– Våre medlemmer ønsket rimeligere bilforsikring, så vi har lagt spesiell vekt på pris for denne og andre individuelle forsikringer. Dette vil medlemmene merke. Vi har også forhandlet fram vilkårsgaranti for å sikre den best mulige skadebehandlingen. Politiets Fellesforbund har valgt Landkreditt for alle individuelle skadeforsikringer, samt kollektive innbo-, helse-, ID-tyveri- og ulykkesforsikringer. For kollektive personforsikringer og reiseforsikringer var de beste Storebrand, YouPlus og Gouda. Alle produktene tilbys gjennom vår merkevare PF Forsikring, sier Per Erik Ommundsen.

Tilpasset etaten

– Med Landkreditt opplever vi en leverandør som forstår foreningsmarkedet og deler vårt mål: Fremragende medlemsforsikringer med fordeler tilpasset politietaten som en unik kundegruppe, konkluderer Per Erik Ommundsen.