Risør-mann månedens PF-er

Frode5

Frode Stenersen er en rutinert politimann som i tillegg er tillitsvalgt.

Frode Stenersen fra Risør har sin opprinnelige arbeidsplass i Kristiansand, men er for øyeblikket i et vikariat på Arendal politistasjon. Den rutinerte politimannen er månedens PF-er.

– Jeg har hatt mange ulike arbeidsoppgaver i politiet. I tillegg er det veldig lærerikt og givende å være tillitsvalgt. Jeg har egentlig aldri tenkt meg noen annen rolle enn å være politi, sier Frode Stenersen.

Han bor i Risør, men pendler vanligvis til Kristiansand politistasjon:

– Nå er jeg i et vikariat på Arendal politistasjon, og da slipper jeg mer enn seks mil hver vei i spart reisetid hver dag jeg er på jobb. Jeg merker jo det, men samtidig er det svært meningsfullt å jobbe i Kristiansand, sier han.

For i Kristiansand er han til daglig ansatt som avsnittsleder/politioverbetjent, avsnitt for grov vold og seksuelle overgrep mot barn (GVSO).

– Vi jobber med saker som har høy strafferamme og er derfor alltid prioritert. Og for meg er det viktig å kunne representere dem som ikke har noen stemme: Barn. Jeg skal medgi at sakene kan være tøffe og gå inn på en, men da er det godt å vite at man for disse barna utgjør en forskjell.

Se intervjuet med månedens PF-er på YouTube eller her:

A Txj B7 OOJH4 HD
Se intervju med månedens medlem