Lars Reiersen ny andre nestleder i Unio

Ragnhild Lied og Lars Reiersen 1

Lars Reiersen er valgt til andre nestleder i Unio. Her er han sammen med Unio-leder Ragnhild Lied.

Lars Reiersen fra Politiets Fellesforbund ble i dag valgt som ny andre nestleder i Unio og vil fungere i rollen i inneværende kongressperiode. I Politiets Fellesforbund er han leder for politilederne, og han sitter også i forbundsstyret.

Politiets Fellesforbund er et av 14 medlemsforbund som er del av arbeidstakerorganisasjonen Unio, Norges største hovedorganisasjon for arbeidstakere med høyere utdanning.

– Å ha en sterk hovedsammenslutning er viktig for Politiets Fellesforbund. Unio er part i mange av våre aller viktigste saker fremover, som for eksempel tariffoppgjørene, pensjon og særalder og en rekke særavtaler. Å få inn en ressurs som Lars Reiersen vil derfor ha stor betydning for både Politiets Fellesforbund og for Unio. Med Lars sin bakgrunn og perspektiver fra ledersporet er jeg sikker på at dette vil styrke Unio - og også ledelse som fag. Jeg er veldig glad for at Politiets Fellesforbund og Lars Reiersen har fått denne muligheten som andre nestleder, sier Unn Alma Skatvold, leder av Politiets Fellesforbund.

En utfordring

– Jeg ser på dette som en stor utfordring. Som Unn Alma sier, så er det en rekke svært viktige fokusområder framover som vil ha stor betydning for Politiets Fellesforbunds medlemmer. Jeg ser fram til å bidra i dette viktige arbeidet og vet at jeg skal samarbeide med dyktige folk. Dette blir både utfordrende, lærerikt og spennende. Jeg ser virkelig fram til å gjøre en best mulig jobb i Unio som representerer nesten 400 000 medlemmer og er en meget viktig organisasjon i arbeidslivet i Norge, sier Lars Reiersen.