Nytt styre i PF Politistudentene

Styretpolitistudentene

Her er det nye styret i politistudentene.

PF Politistudentene har avholdt årsmøte, med valg. Alexander Stokkedal fortsetter som leder og får med seg Kristin Amrud som ny nestleder og Mathilde Elise Hvamstad Lundgreen som sekretær.

Under møtet hilste Politiets Fellesforbunds nestleder, Ørjan Hjortland, til studentene og orienterte kort om jobbsituasjonen etter endt utdanning. Det ble et meget godt gjennomført årsmøte av PF Politistudentene.

Det ble også et spennende årsmøte der Kristin Amrud ble valgt til nestleder etter benkeforslag.

Spennende år i vente

– Takk for tilliten, det er utrolig spennende og lærerikt å få æren av å være leder for lokallaget til mine medstudenter i ett år til. Spesielt i dagens jobb- og bemanningssituasjon som vil by på utfordringer fremover. Sammen med styret vil vi arbeide hardt for å bedre situasjonen for tidligere, nåværende og fremtidige studenter, i tillegg til at vi ønsker å være til stede på campus for alle studentene også. Jeg ser frem til et spennende år i vente, sier Alexander Stokkedal, fortsatt leder for PF Politistudentene.

PF Politistudentene

PF Politistudentene er Politiets Fellesforbunds lokallag for studenter ved Politihøgskolen. Les mer om studentmedlemskap her.

Meld deg inn her >