Medlemsfordeler

PF Forsikring

PF Forsikring sikrer deg som medlem i Politiets Fellesforbund kvalifisert service og rådgivning i forsikringsspørsmål.

Vi har medarbeidere med lang og variert erfaring fra forsikringsbransjen, og de kan gi deg gode og konstruktive forslag til løsninger på dine behov.

Medlemsfordel, PF Forsikring
PF Forsikring sikrer deg som medlem den hjelpen du trenger

> Gå til PF Forsikring for å se alle våre tilbud

Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en unik og rimelig forsikringsordning, PF Obligatoriske. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og nettmisbruk.

Vi har også meget gode frivillige kollektive forsikringer til lave priser: innboforsikring, reiseforsikring, helseforsikring, barneforsikring og andre tilleggsforsikringer for både medlemmer og ektefelle/samboer.

I tillegg tilbyr vi private skadeforsikringer for dine private eiendeler, som bil, hus, hytte, fritidsbåt og andre verdigjenstander, til gunstige priser og vilkår.

Gå til: Forsikringsbrosjyren 2022

Last ned: Prisliste PF Forsikring 2021 (PDF)

> Gå til PF Forsikring for å se alle våre tilbud

Aktuelt

Koronasituasjonen

Har du spørsmål om hva reiseforsikringen i PF Forsikring dekker? Gå til PF Forsikring for å lese mer om det >

Du kan også sjekke sidene til Gouda Reiseforsikring, som er leverandør av PF Forsikrings reiseforsikring.

Har du spørsmål? Ta kontakt på telefon 23 16 31 00 eller e-post: post@pfforsikring.no.

20.12.2021: Informasjon fra Gouda om lengre saksbehandlingstid

Året som ebber ut har dessverre også vært preget av korona, og hvem skulle ane at epidemien mot slutten av året fremdeles skulle prege vår hverdag i så stor grad?

Mer sykdom, smitte og restriksjoner bidrar også til stadig flere henvendelser til vår skadeavdeling. For tiden ligger behandlingstiden på litt i overkant av 5 dager, og på grunn av mye sykdom også hos oss, kan behandlingstiden frem til over nytt år dessverre bli noe lenger. Vi ønsker allerede nå å forberede dere på at dette kan skje, men håper på forståelse for situasjonen. Alle som tar kontakt med skadeavdelingen får selvfølgelig tilbakemelding fra oss, og som alltid kan Gouda Alarm kontaktes 24/7.

03.09.2021: Gouda har inngått samarbeid med CERTA om sikkerheten under reisen din

For å gi kundene våre ekstra trygghet på reisen, samarbeider Gouda med CERTA Intelligence & Security.

Dette betyr at alle kunder med en Gouda reiseforsikring nå har tilgang til rådgivning og andre sikkerhetsrelaterte tjenester via Gouda Alarm, hvis de under reisen skulle havne i en situasjon der sikkerheten er truet. Det kan for eksempel være som følge av en terrorhendelse, ved politisk uro eller man på annet vis befinner seg i en kritisk situasjon som krever bistand fra sikkerhetsspesialister.

Gouda Alarm vurderer dekning og koordinerer innsatsen med CERTA. Utgiftene til CERTAs tjenester dekkes i henhold til dekningssummene under «Personlig sikkerhet» i forsikringsvilkårene.

Tjenesten er inkludert på reiseforsikringen og krever ikke ekstra premie.

Inge om PF Forsikring
Se video: Inge om PF Forsikring
PF Forsikring Anita skjermbilde
Se video: Anita om PF Forsikring