Medlemsfordeler

PF Forsikring

PF Forsikring sikrer deg som medlem i Politiets Fellesforbund kvalifisert service og rådgivning i forsikringsspørsmål.

Vi har medarbeidere med lang og variert erfaring fra forsikringsbransjen, og de kan gi deg gode og konstruktive forslag til løsninger på dine behov.

Medlemsfordel, PF Forsikring
PF Forsikring sikrer deg som medlem den hjelpen du trenger

Besøk PF Forsikring for å se alle våre tilbud

Politiets Fellesforbund har et omfattende tilbud på forsikringer. Når du melder deg inn hos oss, blir du automatisk med i en unik og rimelig forsikringsordning. Den inneholder blant annet dekning ved ulykke, død, uførhet, kritisk sykdom, ID-tyveri og nettmisbruk.

Vi har også meget gode frivillige kollektive forsikringer til lave priser: innboforsikring, reiseforsikring, helseforsikring, barneforsikring og andre tilleggsforsikringer for både medlemmer og ektefelle/samboer.

I tillegg tilbyr vi private skadeforsikringer for dine private eiendeler som bil, hus, hytte, fritidsbåt og andre verdigjenstander.

Last ned: Forsikringsbrosjyren 2020

Koronasituasjonen

Har du spørsmål om hva reiseforsikringen i PF Forsikring dekker? Gå til PF Forsikring for å lese mer om det.

Du kan også sjekke sidene til Gouda Reiseforsikring, som er leverandør av PF Forsikrings reiseforsikring.

PF Forsikring melder om behandlingstid på minst seks uker. Forsikringsselskapet har fått inn ekstraordinært mange reiseforsikringssaker sammenlignet med normalt de siste ukene. Medlemmer må dessverre regne med en lengre behandlingstid enn vanlig.

Har du spørsmål? Ta kontakt på telefon 23 16 31 00 eller e-post: post@forsikring.pf.no


Viltpåkjørsel: Dette må du gjøre hvis uhellet er ute

Antall viltpåkjørsler øker, og høyere hastighet på veiene er en medvirkende årsak. Vet du hva du skal gjøre om du kjører på et dyr? Les mer her