Alle kurs i 2020 blir digitale

Kurs G4

Koronasituasjonen gir fortsatt usikkerhet. Derfor blir alle Politiets Fellesforbunds resterende kurs og samlinger i 2020 gjennomført digitalt.

Det er i dag bestemt at alle kurs og samlinger i regi av Politiets Fellesforbund sentralt skal avholdes digitalt ut 2020, gjeldende fra i dag.

Å ha et bredt tilbud av kurs og samlinger er svært viktig for Politiets Fellesforbund, og vi jobber for å få gjennomført mest mulig av dette utover høsten.

Siden situasjonen med koronaviruset fortsatt er usikker, ser vi at det er et behov for forutsigbarhet for lokallagene og kursdeltakerne. Det er derfor tatt en langsiktig beslutning, som gjelder ut 2020, om at kurs og samlinger gjennomføres heldigitalt. Forbundskontoret jobber nå med å sette opp digitale kurs, først og fremst på samme datoer som allerede er satt opp i kursplanen.

Hvis du allerede har fått tilbud om plass på et kurs som var planlagt avholdt fysisk og du har booket flybillett til det, vennligst kanseller flybilletten. Vi vil også sende ut informasjon om det til påmeldte kursdeltakere.