Almanakken for 2021 er på vei

Medlemsalmanakk 2021

Medlemsalmanakken for 2021 er nå på vei til de som har bedt om den på Min side innen fristen. Grunnet korona vil årets almanakk se noe annerledes ut.

Almanakken for 2021 leveres med neste utgave av Politiforum, som vil være i postkassen senest 1. februar, til de som krysset av for det før fristen 1. desember 2020.

Vi beklager at almanakken denne gang kommer sent. Bakgrunnen for at almanakken er forsinket er at utsatt hovedtariffoppgjør og utsatt landsmøte førte til sen ferdigstillelse av innhold til almanakken.

Almanakken for 2021 vil i tillegg ha et litt annet uttrykk enn tidligere år. Dette siden det grunnet covid-19 ikke har latt seg gjøre å trykke den på ordinær måte.

Hva er almanakken?

Politiets Fellesforbunds medlemsalmanakk kommer årlig, og inneholder kalender samt øvrig relevant informasjon.

Almanakken sendes kun ut til de som har krysset av for det på Min side innen fristen.

Hva om jeg ikke får almanakken med Politiforum?

Da har du sannsynligvis ikke krysset av for at du ønsker å motta almanakken på Min side. Det gjør du på følgende måte:

  • Logg inn på Min side
  • Gå til «Mitt medlemskap» > «Samtykker» > «Gjør endringer på samtykker»
  • Velg «Ja» eller «Nei» under «Ønsker du å motta almanakken?»

NB! Krysset du av for dette etter fristen 1. desember 2020 vil du ikke motta almanakken for i år.

Kan jeg likevel få almanakken?

Ta kontakt med oss på pf@pf.no så skal vi se om vi har igjen flere almanakker til å sende ut.

Hva gjør jeg om jeg ikke er fornøyd med årets almanakk?

Årets almanakk har et annerledes uttrykk enn tidligere i år. Dette beklager vi, og det skyldes at det grunnet covid-19 ikke har latt seg gjøre å trykke den på ordinær måte. Vi syns det er veldig leit om du opplever at årets almanakk er av dårlig kvalitet. Om den viser seg å for eksempel falle fra hverandre vil vi gjerne at de som opplever dette gir beskjed så vi kan ta det videre med leverandøren.

Grunnet den spesielle situasjonen vi står i måtte vi tenke alternativt for årets almanakk. Vi betaler nesten dobbelt så mye som vanlig per almanakk for at våre medlemmer skulle motta disse før mars. Om den er av dårlig kvalitet er det derfor svært viktig for oss å få tilbakemelding om dette.