Hold av onsdag klokka 14.00

Unn Alma Skatvold #05

Unn Alma Skatvold - forbundsleder i Politiets Fellesforbund - deltar selvfølgelig i PFs debatt i Arendal onsdag.

I år arrangeres Arendalsuka for 11. gang. I løpet av noen hektiske dager skal 1723 ulike arrangementer avvikles når politikere, organisasjoner, bedrifter og privatpersoner møtes for å drøfte aktuelle samfunnsspørsmål. Onsdag 17. august klokka 14.00 er Politiets Fellesforbund arrangør under Arendalsuka. Du kan se hele debatten direkte her på pf.no.

Politiets Fellesforbunds debatter pleier å være godt besøkte - og med tunge politiske aktører i panelet. Slik er det også i år. Debattleder er rutinerte Trude Teige - mangeårig journalist i TV 2 og nå anerkjent forfatter. Med seg i panelet har hun:

  • Unn Alma Skatvold – forbundsleder, Politiets Fellesforbund
  • Benedicte Bjørnland – politidirektør, Politidirektoratet
  • Per-Willy Amundsen – leder, justiskomiteen (Fremskrittspartiet)
  • Maria Karine Aasen-Svensrud – nestleder, justiskomiteen (Arbeiderpartiet)
  • Sveinung Stensland – medlem, justiskomiteen (Høyre)
  • Ivar B. Prestbakmo – medlem, justiskomiteen (Senterpartiet)
  • Rigoberto Villarroel – politibetjent

Grunnberedskap på agendaen

Politiets Fellesforbund har grunnberedskap som tema i år: «Når krise er den nye hverdagen. Har norsk politi grunnberedskap til å stå i krise over tid?»

«Flyktningkrise ble erstattet av pandemi. Så kom en ny flyktningkrise. De siste årene har kriser vært den nye hverdagen for politiet. Grunnberedskapen må økes for å håndtere den nye normalen. God beredskap koster. Dårlig beredskap koster mer!», er budskapet fra Politiets Fellesforbund i år.

Hvert eneste minutt av debatten kan du følge her på pf.no. Vi vil også ha en egen samleside på pf.no hvor vi samler opp relevant stoff fra de fem hektiske dagene i Arendal.

Debatten til Politiets Fellesforbund starter onsdag 17. august klokka 14.00 og vil vare en drøy time. Den finner sted på Strand Cafè i Arendal og er åpen og gratis for alle interesserte.

Folk og bil 4
Se debatten her onsdag kl. 14.00