Ny lokallagsleder i Kripos

Kripos

Kai Holm er ny leder av PF Kripos etter lokallagets årsmøte torsdag.

Forbundsleder Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund gratulerer Holm med ledervervet.

– Jeg er sikker på at Kai med stor iver vil ta over stafettpinnen etter Håkon, og fortsette den gode og viktige jobben her i PF Kripos. Vi gleder oss til å få han med på laget, sier Bolstad.

Åpen dør for medlemmene

Holm takket årsmøte for tilliten fra talestolen, og bad medlemmene ta kontakt med han.

– Jeg er veldig motivert til å ta fatt på jobben som leder for PF Kripos, og gleder meg veldig. Jeg er opptatt av være der for medlemmene og kommer til å ha en åpen dør. Jeg håper medlemmene kommer innom og slår av en prat når som helst, sier Holm.

Skal tilbake i vanlig jobb

Håkon Moan har vært lokallagsleder for PF Kripos i tre år, men valgte å ikke stille til gjenvalg.

– Det har vært en flott tid med mye jobb, men nå velger jeg å gi stafettpinnen videre. Jeg skal se om jeg fortsatt greier å gjøre den gamle jobben min igjen. PF Kripos får nå en ny engasjert og motivert leder, som skal få lov til å gjøre lokallagslederjobben på sin måte, sier Moan, som fortsatt kommer til å være et engasjert medlem av PF Kripos.

– For at jeg ikke skal være et engasjert medlem må jeg melde meg ut, sier han og ler.  

Takker Moan for innsatsen

Bostad er takknemlig for den jobben Moan har gjort som leder av PF Kripos og glad for at Politiets Fellesforbund sentralt fortsatt får med seg hans viktige kompetanse videre.

– Håkon har gjort en viktig jobb som leder for PF Kripos og har stått i det gjennom flere tøffe saker, blant annet reformen og særorganutredningen. Heldigvis betyr ikke dette at han forsvinner ut av Politiets Fellesforbund. Vi er så heldig at vi får dra nytte av hans viktige kompetanse som medlem i forbundsstyret, sier Bolstad.