Nytt styre i PF Agder

Styre Agder

Trond Haugmoen er ny leder i PF Agder etter at Ernst Olav Lunde gav seg etter 14 år som lokallagsleder.

– Jeg kan nesten ikke tro at det har gått 14 år. Det har vært veldig givende å få være med på denne reisen. Jeg har vært med på tre reformer, og er veldig glad for at jeg har fått være med på denne siste reformen nå også, sa Lunde til årsmøtet som ble holdt på Krøgeneslåven i Arendal.

Han spøkte med at å ta over etter han vil være som å hoppe etter Eddie the Eagle, og at han er glad for at hans nestleder de siste årene nå tar over ledervervet.

– Jeg er glad for at Trond nå tar over. Han er en fantastisk mann. Han er et ja-menneske, og sliter litt med å si nei, så det må han bli bedre på. Dere får passe på så dere ikke misbruker nettopp det, sa Lunde spøkefullt til årsmøtet.

Ny leder

Trond Haugmoen har vært nestleder i nesten fem år og gleder seg til å ta fatt på sin nye rolle.

– Tusen takk for tilliten, og jeg ser frem til de nye utfordringene. Det er en flott gjeng med tillitsvalgte her i Agder, som jeg vet vil få til dette på en bra måte. Det er mye initiativ og engasjement blant de tillitsvalgte, sa Haugmoen til årsmøtet.

Renate Klev ble valgt til ny nestleder.

Lovord fra mange

Lunde ble takket av med taler fra blant annet visepolitimester Arne Sundvoll, forbundsleder Sigve Bolstad, nestleder Unn Alma Skatvold og forbundssekretær Paal Christian Balchen.

– Det har vært veldig fint å samarbeide med Ernst Olav disse årene, og jeg kan love at han har vært veldig opptatt av å ta vare på grunnstammen i politietaten, og har talt politibetjentenes sak opp mot ledelsen disse årene. Jeg er veldig glad for at vi kan dra nytte av hans kompetanse på HR-siden i etaten fremover, sa visepolitimester Sundvoll.

Tildelt æresmedlemskap

Lunde ble også tildelt æresmedlemskap i PF Agder på bakgrunn av sitt mangeårige engasjement og langvarige tillitsvalgtkarriere i lokallaget. Lunde har vært tillitsvalgt nesten hele sitt arbeidsliv.

– Jeg har valgt å satse på et samarbeid med ledelsen i Agder fordi jeg har hatt tro på at det er det som har vært til det beste for medlemmene våre. Om det er denne måte å arbeide på som er den riktige må det nye styret ta stilling til fortløpende, for alt handler om å få resultater, sa Lunde til årsmøtet.