PF Forsikring: Bafo blir Söderberg & Partners

PF Forsikring

Vi har fått nye eiere, og blir nå en del av rådgivningshuset Söderberg & Partners. Endringen trer i kraft fra 23. november 2018.

Vi får nytt navn og nytt utseende, men for øvrig er kundeforholdet uberørt. Det er ingen forandring på kontaktperson, telefonnummer eller besøksadresse, og alle dine produkter og tjenester hos oss videreføres som de er. Vi er de samme menneskene i de samme lokalene – den eneste forskjellen er at vi fra nå av jobber under varemerket Söderberg & Partners.

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikring og finansielle produkter, og har siden oppstarten i 2004 kunnet notere en årlig vekst som er av de sterkeste i markedet. Selskapet har over 1 600 medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Nederland.

Gjennom et bredere produkt- og tjenestetilbud, samt tilgang til markedets skarpeste analyse-, IT- og rådgivningsverktøy, vil vi nå styrke vår posisjon i markedet. Samtidig skal vi naturligvis fortsette å ivareta våre kunders individuelle behov.