Gode tips for påsken

Paskepynt foto Photo MIX Pexels

Foto: PhotoMIX/Pexels

Årets påske blir annerledes, og her har vi samlet noen nyttige tips og råd.

Meld deg inn i DNT og få en flott lue som innmeldingsgave

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon. DNT består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. Turistforeningen arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Samarbeidet med DNT gjør at du som medlem av Politiets Fellesforbund får enda enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene. Melder du deg inn i DNT får du i tillegg en blå DNT-lue i velkomstgave. Les mer om avtalen med DNT her.

Informasjon om Koppen i Circle K EXTRA

Medlemmer av Politiets Fellesforbund får Koppen gratis kun første gang du registrerer rabattkoden i Circle K EXTRA. Å få Koppen gratis er altså et introduksjonstilbud spesielt for alle medlemmer av Politiets Fellesforbund første gang du registrerer rabattkoden. Etter dette må du fylle minst 1000 liter drivstoff for å få neste års kopp gratis, etter de faste fordelene i Circle K EXTRA. Les mer om avtalen med Circle K her.

Krim til påsken? Politimann, etterforsker og jurist

Henriksen er født og oppvokst på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Han er utdannet politi med spesialutdannelse som etterforsker og siden et masterstudie i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Muligens er dette et diametralt motstykke til hans store lidenskap – humor. Henriksen har kombinert begge jobbene. Både som lovforvalter, og livet på skrå bredder. Les mer her.

PF Forsikring

Finn påskeeggene og vinn fine premier

Det er gjemt 6 påskeegg på forsikringssidene som til sammen danner et ord. Finn ordet og bli med i trekningen av en fin premie. Let etter påskeeggene på pfforsikring.no.

Tips til påskeaktiviteter

Noen påskeaktiviteter kan gjøres sammen, uansett om du er på fjellet, ved sjøen, på storbyferie eller hjemme. Det kan være læring i naturen, å male påskeegg eller kortreiste påskeopplevelser ute. Forslag til flere morsomme aktiviteter finner du her.

Kjøp helseforsikring uten å levere egenerklæring

Som et eksklusivt medlemstilbud kan du som medlem av Politiets Fellesforbund frem til og med 31. mars 2021 kjøpe helseforsikring uten å levere egenerklæring. Les mer | Bestill her

Se alle dine medlemsfordeler her >

Råd og anbefalinger

Hjemmepåske på balkongen eller nærturer? Husk solbriller og solfaktor her også.

Ta med smittevernrådene inn i påsken også: Vask hendene, hold avstand, og hold deg hjemme og test deg om du er syk. Les mer på helsenorge.no/koronavirus, og sjekk regjeringens anbefalinger for påsken. Se også vår side med spørsmål og svar om koronavirus og rettigheter.

Har du spørsmål om ferie i forbindelse med påsken? Se om du finner svar her, eller ta kontakt med ditt lokallag. Du kan også ta kontakt med ditt lokallag om du har andre arbeidsrelaterte spørsmål.

Vi ønsker alle riktig god påske!