Den Norske Turistforening (DNT)

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en DNT-lue i velkomstgave og enkel tilgang til DNTs tilbud.

Den norske turistforening DNT Øitangen
Se video: Dette er DNT

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon. DNT består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. Turistforeningen arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Samarbeidet med DNT gjør at du som medlem av Politiets Fellesforbund får enda enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene. Melder du deg inn i DNT får du i tillegg en blå DNT-lue i velkomstgave.

Turtilbud for alle

DNT har et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett alder og form. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter, stier og hytter gir DNT deg naturopplevelser for livet. Takket være sine 320.000 medlemmer kan DNT drive 550 hytter, opprettholde over 22.000 km med T-merkede stier og arrangere friluftsaktiviteter over hele landet. 800.000 dugnadstimer legges ned hvert år og 1 million mennesker er med på DNTs turer og arrangementer.

Som medlem bidrar du til å vedlikeholde både stier og hytter. I tillegg får du medlemspris på DNTs hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om og på turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Som medlem i DNT er du tilknyttet den lokale foreningen i ditt område, og vil kunne motta lokal informasjon og lokale medlemsfordeler.

Dette får du som medlem av Politiets Fellesforbund

  • Enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene.
  • Lokallagene kan nå få egne nøkler til DNT-hyttene – ta kontakt med Lars Erik Svanberg i DNT.
  • Melder du deg inn i DNT får du i tillegg en blå DNT-lue i velkomstgave.

Slik bruker du fordelen

  1. Meld deg inn i Den Norske Turistforening (DNT) på vanlig måte her.
  2. Send dine medlemsnummer i både DNT og i Politiets Fellesforbund til DNTs medlemsservice ved Annette Hemstad.
  3. DNT sender deg lue i posten.