Medlemsfordeler

Den Norske Turistforening (DNT)

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du enda enklere tilgang til DNTs tilbud.

Medlemsfordel Dnt

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Politiets Fellesforbund og DNT sitt samarbeid innebærer at du som medlem får enda enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene. Ønsker du å melde deg inn i DNT vil du i tillegg få en blå DNT-lue i velkomstgave.

Turtilbud for alle

DNT har et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett alder og form. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter, stier og hytter gir DNT deg naturopplevelser for livet. Takket være DNT sine 300.000 medlemmer kan DNT drive nærmere 550 hytter, opprettholde over 22.000 km med T-merkede stier og arrangere friluftsaktiviteter over hele landet. 800.000 dugnadstimer legges ned hvert år og 1 million mennesker er med oss på våre turer og arrangementer. Men vi trenger også din hjelp til å vedlikeholde både stier og hytter.

Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Som medlem i DNT er du tilknyttet den lokale foreningen i ditt område, og vil kunne motta lokal informasjon og lokale medlemsfordeler.

Covid-19-informasjon fra DNT

Fra 1. mai åpnet DNT-hyttene gradvis opp og enkelte turer gjennomføres. Men den ekstraordinære situasjonen krever at gjester bestiller på forhånd og følger smittevernreglene. Her finner du oppdatert informasjon fra DNT.

Dette får du som PF-medlem:

  • Enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene.
  • Lokallagene kan nå få egne nøkler til DNT hyttene – ta kontakt med Lars Erik Svanberg i DNT.
  • Melder du deg inn i DNT får du i tillegg en blå DNT-lue i velkomstgave.

Slik bruker du fordelen:

  1. Logg inn på Min side, gå til «Medlem» > «Rabattkoder» og hent kodeordet for Den Norske Turistforening der
  2. Start registreringen på DNTs nettsider
  3. Legg inn kodeordet fra Min side som «Bedriftskode» i registreringsskjemaet