Medlemsfordeler

Den Norske Turistforening (DNT)

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du enda enklere tilgang til DNTs tilbud.

Medlemsfordel Dnt

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon. Organisasjonen består av 57 medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv og for å bevare natur og kulturverdier.

Politiets Fellesforbund og DNT sitt samarbeid innebærer at du som medlem får enda enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene. Ønsker du å melde deg inn i DNT vil du i tillegg få en blå DNT-lue i velkomstgave.

Turtilbud for alle

DNT har et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett alder og form. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter, stier og hytter gir DNT deg naturopplevelser for livet. Takket være DNT sine 300.000 medlemmer kan DNT drive nærmere 550 hytter, opprettholde over 22.000 km med T-merkede stier og arrangere friluftsaktiviteter over hele landet. 800.000 dugnadstimer legges ned hvert år og 1 million mennesker er med oss på våre turer og arrangementer. Men vi trenger også din hjelp til å vedlikeholde både stier og hytter.

Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Som medlem i DNT er du tilknyttet den lokale foreningen i ditt område, og vil kunne motta lokal informasjon og lokale medlemsfordeler.

Informasjon fra DNT om tursommeren 2020

Nå åpner noen av DNT-hyttene for besøkende igjen. OBS: Du må booke oppholdet på forhånd! Det er ikke mulig med dagsbesøk, bruk av toaletter for forbipasserende eller drop-in på selv- og ubetjente hytter. I år er det derfor veldig viktig at alle som ønsker å overnatte på en DNT-hytte booker plass på forhånd, slik at vi kan sikre at smittevernreglene følges og at det er trygt å overnatte på DNT-hyttene.

I år er det viktig at du planlegger turen godt og sjekker hyttesiden på UT.no før du reiser. Her finner du informasjon om hytteåpning og de nye reglene for hyttebesøk og her finner du informasjon om regler rundt fellesturer og aktiviteter.

Dette får du som PF-medlem:

  • Enklere tilgang til DNTs tilbud med DNTs hyttenøkkel tilgjengelig hos politidistriktene.
  • Lokallagene kan nå få egne nøkler til DNT hyttene – ta kontakt med Lars Erik Svanberg i DNT.
  • Melder du deg inn i DNT får du i tillegg en blå DNT-lue i velkomstgave.

Slik bruker du fordelen:

  1. Logg inn på Min side, gå til «Medlem» > «Rabattkoder» og hent kodeordet for Den Norske Turistforening der
  2. Start registreringen på DNTs nettsider
  3. Legg inn kodeordet fra Min side som «Bedriftskode» i registreringsskjemaet