Gode tips for sommerferien

Walking mountain hill lake valley mountain range 770175 pxhere com

Foto: CC0 Public Domain, via PxHere

Mange vil tilbringe årets sommer i Norge, og da er det gode muligheter for å benytte seg av medlemsfordelene. Sjekk årets sommertips fra våre samarbeidspartnere her!

Skal du leie bil på Norgesferien i sommer?

I sommer dekkes egenandel for leiebil også i Norge! Les mer om utvidet leiebildekning i reiseforsikringen fra PF Forsikring her.

DNT og NAF viser vei til skjulte turperler

En fersk undersøkelse bekrefter at dette blir den store Norgesferie-sommeren og at mange velger bilen for å komme seg rundt. Dette kan også være sommeren for å finne nye turmål litt utenfor allfarvei og som ikke alle reiser til.

NAF og Den norske turistforening viser vei til noen av de mange skjulte turperlene i Norge, på både vei og sti. Sammen har DNT og NAF laget ti komplette ferieruter, som strekker seg utover hele landet. Les mer om det her.

Lytt til lokale ferietips fra Circle K

Lurer du på hva du skal finne på i sommer? Circle K deler gode ferietips i podkasten Turistinformasjonen! Lytt i Spotify eller iTunes.

Som medlem i EXTRA Club får du også i år rabatt på Bø Sommarland og Tusenfryd.

Trene litt i ferien?

De fleste vil nok bruke ferien til å slappe av, men det kan kanskje være tid til en liten treningsøkt likevel. Nå har treningssentrene åpnet igjen, og Sats ønsker alle medlemmer av Politiets Fellesforbund velkommen tilbake til trygg trening.

Nå får du også fri innmelding og fri trening fram til 15. august (ved 12 måneders binding) – i tillegg til den vanlige medlemsrabatten på 20 prosent som medlem av Politiets Fellesforbund. Les mer her.

Flytt boliglånet ditt

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler gjennom Unios avtale med Nordea Direct. Du kan få boliglånsrente fra 1,39 %! Bruk sommerferien til å sjekke hvor mye du kan spare gjennom å få et uforpliktende tilbud fra Nordea Direct her. Hos Nordea Direct får du også mer enn lave renter på boliglånet. Sjekk også ut medlemsrabatten på sparing, kredittkort og gebyrfri dagligbank for alle under 34 år!

Vinn stilige solbriller

PF Forsikring har lansert nye nettsider, og nå kan du være med i en konkurranse om å vinne et par Oakley Radar-solbriller til sommerferien! Du kan sjekke ut de nye nettsidene til PF Forsikring her, og delta i konkurransen ved å svare på tre spørsmål her.

God sommer fra Politiets Fellesforbund!