Stor interesse for ny bankavtale

Nordea Direct 1024x728 kun bilde logo

Totalt har flere tusen har søkt om ny låneavtale via Unio-tilbudet, en avtale medlemmer av Politiets Fellesforbund kan benytte seg av. Det kom inn mange søknader allerede første dag.

Politiets Fellesforbund er glad for å, sammen med Unio, ha lansert et konkurransedyktig banktilbud til medlemmene våre hos Nordea Direct. Målet er at medlemmer får et godt tilbud når man trenger lån eller sparing i bank.

Flere tusen organiserte medlemmer i Unio-forbundene har registrert en søknad om lån, og mange medlemmer har allerede fått flyttet boliglånet sitt over til medlemsbanken. Siden lansering av avtalen har over 30 000 Unio-medlemmer besøkt medlemssidene hos Nordea Direct. Det er tydelig at dette var sterkt etterspurt medlemstilbud.

Mange får svar raskt

En god del av de som søker lån får svar på søknaden med en gang, og Nordea Direct jobber for å behandle søknadene som må behandles manuelt. Med denne enorme interessen om bankavtalen vil noen medlemmer oppleve noe lenger ventetid enn normalt. De som må vente litt på svar, skal få informasjon og oppfølging underveis.

Som medlem i Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste renter på boliglån med den nye bankavtalen. Du kan få boliglån helt ned til 1,79 prosent nominell rente, mens de som kjøper bolig for første gang får låne til 1,69 prosent rente. Det er også medlemspris på sparing og kredittkort.

Alle får samme rente innenfor de ulike låneproduktene, de er ferdig forhandlet fra Unio. Avtalen går over tre år og skal sikre lånekundene en lav boligrente – over tid – og medlemspris på sparekonto.

Egen side for avtalen

Avtalen med Nordea Direct er også valgt på grunn av service og enkle løsninger. Banken er nett- og mobilbasert, og kundeservice skjer på e-post, chat, Facebook og telefon. Politiets Fellesforbund har nå sin egen side på nordeadirect.no.

Nordea Direct har vært tuftet på samarbeid med partnere og fagforeninger siden banken ble etablert i 2007. Banken har ca. 140.000 kunder og ble en del av Nordea for ett år siden. Nylig skiftet banken navn fra Gjensidige Bank til Nordea Direct.

Mer informasjon om avtalen finner du her