Nordea

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler.

Foto til bruk pa nettside Nordea 1600x900

Nordea Direct er nå slått sammen med Nordea.

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor avtalen.

Med Unio-avtalen med Nordea Bank får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler. Har du boliglån kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år ved å flytte lånet ditt til medlemsbanken!

Dette får du som medlem av Politiets Fellesforbund:

Aktuelle saker

19.12.2023: Varsel om renteendring for Unio-medlemmer

Nordea setter opp rentene på boliglån og innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng. Les mer >

01.03.2022: Nordea Direct og Nordea slår seg sammen

Nå finner du medlemstilbudet på bank og boliglån i Nordea.

Ved årsskiftet 2022/2023 slår Nordea Direct og Nordea seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelen din gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine.

For å sikre gode medlems- og kundeopplevelser i forbindelse med sammenslåing av Nordea Direct og Nordea ved årsskiftet flyttes salget slik til Nordea for nye kunder fra 1. mars 2022:

  • Medlemstilbudet etableres i sin helhet i Nordea og på nordea.no – og kundetilbudet vil være like godt som før!
  • Fra og med 1. mars vil medlemmer som ikke allerede er kunde i Nordea Direct få muligheten til å etablere sitt kundeforhold direkte i Nordea.
  • Medlemmer som er kunder i Nordea Direct, blir oppdatert om prosessen direkte fra banken angående tidslinje av integrasjonen med Nordea. Integrasjonen mellom Nordea Direct og Nordea er beregnet ferdigstilt i fjerde kvartal 2022.

19.11.2020: Medlemspris på billån hos Nordea

Søk billån og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Du får billån til meget gode betingelser, og du får opptil 10 års nedbetaling og inntil 100 % finansiering. Les mer om billån hos Nordea Direct

Billån leveres av Nordea.

Søk billån hos Nordea her

10.06.2020: Personer som bor på kode 6 og 7 kan søke lån

Personer som lever på sperret adresse, kode 7, og strengt fortrolig adresse, kode 6, kan søke lån hos Nordea Direct fra 15. juni.

Ta kontakt med generalsekretær Per Erik Ommundsen (Per.Erik.Ommundsen@pf.no) for prosedyre til lånesøknad.