Nordea

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler.

Nordea Direct slår seg nå sammen med Nordea.

Foto til bruk pa nettside Nordea 1600x900

Avtalen omfatter medlemmer, studentmedlemmer og ansatte i 12 av Unios 13 forbund. Norsk Sykepleierforbund har valgt å stå utenfor avtalen.

Med Unio-avtalen med Nordea Bank får du en av landets laveste boliglånsrenter og flere andre bankfordeler. Har du boliglån kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år ved å flytte lånet ditt til medlemsbanken!

Dette får du som medlem av Politiets Fellesforbund:

Aktuelle saker

30.09.2022: Renteendring

Med bakgrunn i Norges Banks økning av styringsrenten 21. september og utviklingen i markedet, har Nordea besluttet å øke renten på boliglån. Renteendringen gjelder for kunder i Nordea Direct og i Nordea. Renteendringen for nye kunder vil gjelde fra 1. november, mens eksisterende kunder vil bli endret 10. november.

For å spisse konkurransekraften har Nordea økt renten på Boliglån ung u/34 og Boliglån 50 % LTV lån med mindre enn 0,50 %, hhv. 0,40 % og 0,45 %. Øvrige lån er økt med 0,50 % tilsvarende økningen til Norges Bank.

Medlemmer vil etter renteendringen bli tilbudt Førstehjemslån og Boliglån ung u/34 år til 3,34 % og Boliglån 50 % til 3,49 % nom. rente.

Informasjon om endring og ny prisliste publiseres i formiddag her.

01.03.2022: Nordea Direct og Nordea slår seg sammen

Nå finner du medlemstilbudet på bank og boliglån i Nordea.

Ved årsskiftet 2022/2023 slår Nordea Direct og Nordea seg sammen og fortsetter som Nordea. Allerede i dag kan du som ennå ikke har tatt i bruk medlemsfordelen din gå inn på nordea.no og se hva du kan spare ved å flytte lånet, og ikke minst få full oversikt over alle bankfordelene dine.

For å sikre gode medlems- og kundeopplevelser i forbindelse med sammenslåing av Nordea Direct og Nordea ved årsskiftet flyttes salget slik til Nordea for nye kunder fra 1. mars 2022:

  • Medlemstilbudet etableres i sin helhet i Nordea og på nordea.no – og kundetilbudet vil være like godt som før!
  • Fra og med 1. mars vil medlemmer som ikke allerede er kunde i Nordea Direct få muligheten til å etablere sitt kundeforhold direkte i Nordea.
  • Medlemmer som er kunder i Nordea Direct, blir oppdatert om prosessen direkte fra banken angående tidslinje av integrasjonen med Nordea. Integrasjonen mellom Nordea Direct og Nordea er beregnet ferdigstilt i fjerde kvartal 2022.

19.11.2020: Medlemspris på billån hos Nordea

Søk billån og få et lån med pant i bilen du kjøper, ny eller brukt. Du får billån til meget gode betingelser, og du får opptil 10 års nedbetaling og inntil 100 % finansiering. Les mer om billån hos Nordea Direct

Billån leveres av Nordea.

Søk billån hos Nordea her

10.06.2020: Personer som bor på kode 6 og 7 kan søke lån

Personer som lever på sperret adresse, kode 7, og strengt fortrolig adresse, kode 6, kan søke lån hos Nordea Direct fra 15. juni.

Ta kontakt med generalsekretær Per Erik Ommundsen (Per.Erik.Ommundsen@pf.no) for prosedyre til lånesøknad.

29.05.2020: Ventetid på 6-8 uker for manuell behandling av lånesøknader i Nordea Direct

Det er stor interesse rundt bankavtalen med Nordea Direct – flere tusen avtaler er under behandling.

Etterspørselen av boliglån hos medlemsbanken Nordea Direct var kraftig ved lansering 22. april, og har holdt seg svært høy i etterkant. Nordea Direct rekrutterer flere medarbeidere for å møte etterspørselen fra medlemmer.

Mange søknader blir innvilget automatisk – noen krever likevel manuell behandling

Det er per dags dato forventet 6-8 ukers behandlingstid på lånesøknader som trenger manuell behandling.

Alle vil motta svar fra banken. Har du spørsmål du lurer på? Finn hjelp og kontakt Nordea Direct her

Et medlemstilbud fra Nordea Direct kan være verdt å vente på – her kan det være mange tusen kroner å spare hvert eneste år. For Nordea Direct er det viktig å være konkurransedyktig nå, men også over tid.

Les mer >