Frokostmøte: Totalforsvaret og vår beredskapsevne i samfunnet – hvor godt rustet er vi egentlig?

Ørjand Hjortland #16

Forbundsnestleder Ørjan Hjortland deltar på frokostmøtet.

Totalberedskapskommisjonen og Forsvarskommisjonen har pekt på behovet for økt kompetanse i flere deler av samfunnet for å øke vår totale beredskap og forsvarsevne i samfunnet. Meld deg på frokostmøte for å høre mer om dette. Møtet strømmes også på nett.

Tirsdag 27. februar kl. 08.30 arrangerer Kompetanseforbundet, Akademisk studieforbund (AKS), Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (NITO), Krigsskoleutdannede offiserers landsforening (KOL) og Politiets Fellesforbund (PF) frokostmøte som vil belyse tematikken og ta debatten om hvordan vi sterkere kan bidra til å løfte kommisjonenes problemstillinger og gi innspill på løsninger til den utfordringen rundt kompetanse i samfunnet som begge utredningene har pekt på. Meld deg på her >

Innlegg fra blant annet generalløytnant (R) Arne Bård Dalhaug om de geopolitiske faktorene med utgangspunkt i Ukraina-krigen; sjefsstrateg i SEB, Erica Blomgren Dalstø, rundt den innflytelsen både pandemi og geopolitikken utøver på den globale økonomien, relatert direkte til Norge; samt president i NITO, Trond Markussen, om arbeidslivets rolle i totalforsvaret og vår beredskap. Paneldebatt ledet av professor ved UiO, Janne Haaland Matlary, med innlederne som deltakere og med tillegg av våre fremste politikere fra forsvarsdepartement og utenriks- og forsvarskomité.

  • Tidspunkt: Tirsdag, 27. februar 2024, kl. 08.30-09.45 (mulighet for oppmøte kl. 08.00 for mingling og frokost)
  • Sted: Grand Hotel, Karl Johans gate 31, Oslo (inngang konferansedelen, møterom «Gerhardsen»)

Håper vi sees!

  • Strømming over nett: For de som ikke har mulighet til å komme fysisk, vil det bli mulighet til å følge arrangementet strømmet over nettet på Facebook. Velg «følger møtet strømmet over nettet» i påmeldingen, så vil du få tilsendt lenke på den e-posten som er oppgitt i påmeldingen.