Bertel O. Steen

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel og smart®. Som medlem av Politiets Fellesforbund får du rabatt på en rekke modeller.

Bertel O. Steen fasade 2020

Om Bertel O. Steen

Over 100 år med kontinuerlig vekst har resultert i en vital organisasjon med ca. 2.350 medarbeidere. Norges eldste og nest største bilimportør, og samtidig Norges eldste og nest største forhandlerkjede for personbiler, varebiler, lastebiler og busser.

Bertel O. Steen representerer offensive leverandører med store ambisjoner. Dette underbygges av det brede produktspekter som Mercedes-Benz, PSA (Peugeot, Citroën og DS) og Kia tilbyr, og hva fabrikkene vil introdusere av nye modeller og drivlinjer fremover.

Bertel O. Steen ser et marked i sterk endring der nye forbruksmønstre, ny teknologi og nye aktører etablerer seg.

Om noen år vil norsk bilbransje være helt annerledes enn det den er i dag. Ikke pga. én trend, eller én teknologisk nyvinning, men på grunn av mange parallelle teknologiske fremskritt. Bertel O. Steen har som ambisjon å være i front av denne utviklingen.

Dette får du som medlem av Politiets Fellesforbund

  • Rabatt på ulike prosentsatser på en rekke ulike modeller. Oversikt over rabattsatsene finner du ved å logge inn på Min side, se under.

Slik bruker du fordelene

  1. Logg inn på Min side
  2. Gå til «Medlem» > «Rabattkoder»
  3. Klikk på lenken du finner under «Bertel O. Steen» for å lese mer om fordelene og hvordan du får rabatt

Kontaktperson

Anne Singsaas
Telefon: 924 92 490