Medlemsfordeler

Sixt bilutleie

Sixt er et av verdens ledende bilutleieselskaper, og er tilstede i 110 land med hele 4500 utleveringssteder.

Sixt er per i dag Norges tredje største bilutleie kjede. Vi tilbyr alt fra personbiler, SUV, 4x4, 7- og 9-setere til minibusser, varebiler og lastebiler.

Medlemsfordel, Sixt

Sixt har oppdaget at det er en feil med lenken der medlemmer i Politiets Fellesforbund får opptil 20 % rabatt på leie av bil i Norge, og jobber med å få rettet opp feilen.

Våre medlemmer kan bestille via linken som vanlig, og så vil Sixt manuelt endre prisen slik at man får den rabatten man skal ha i forbindelse med leie av bil i Norge. Sixt sjekker bestillingene ofte for å forsikre seg om at alle får rabatt.

Vi skjønner at situasjonen ikke er optimal, men det viktigste er de ansatte får den rabatten de skal ha.

Medlemsfordeler

Medlemmer hos Politiets Fellesforbund kan nå nyte fordeler hos Sixt i hele verden.

  • 20% rabatt på leiebil i Norge
  • 1 gratis ekstra sjåfør i Norge
  • Opptil 10% rabatt i resten av verden
  • Alle PF sine medlemmer tilbys oppgradering til Gullkort hos Sixt.

Bestill Sixtkort via Portalen og man blir automatisk linket til avtalen. For å bli oppgradert til Gullkort, send epost med kortnummer til reservation@sixt.no med forklaring at man er medlem i PF.

Logg inn med innloggingsdetaljer under førerdetaljer når man bestiller, og leien blir automatisk knyttet til Sixtkortet.

Hvis man ønsker å bruke avtalen både i Norge og utlandet må man lage to kort, eller bestille kortet på portalen for leier i Norge. Om man da skal leie bil i utlandet må man kontakte Sixt sitt bookingkontor eller reisebyrå for bestilling i utlandet.

Oppdater informasjon om Sixt sitt lojalitetsprogram finner du her.

Portal for leie i Norge (20%)

Portal for leie i utlandet (Opptil 10%)

Du kan også bestille direkte via Sixt sitt bookingkontor på tlf 815 22 466 eller epost reservation@sixt.no. Oppgi at du er PF medlem.

Kort om Sixt

Firmaet ble grunnlagt i Munchen, Tyskland i 1912, og utvider fortsatt sitt nettverk over hele verden med mobile løsninger.

Du vil finne våre sine tjenester i nesten alle store byer med beleilige stasjoner på eller nær flyplasser, togstasjoner, cruisehavner og hoteller. I Norge tilbyr vi leiebiler på mer enn 60 utleveringssteder og har over 40 års erfaring i bilutleiebransjen, med 20 års erfaring som landsdekkende kjede.

Sixt er verdens største BMW-kunde og er kjent for å tilby Premium biler i hele verden. Vi har høy fokus på at hele kundens opplevelse skal være Premium, og at vi skal tilby kvalitet i alle ledd fra service til sikkerhet.