Medlemsfordeler

Sixt bilutleie

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du opptil 20 prosent rabatt på leiebil hos Sixt.

Medlemsfordel, Sixt

Sixt er et av verdens ledende bilutleieselskaper, og er tilstede i 110 land med hele 4500 utleveringssteder. Sixt er per i dag Norges tredje største bilutleiekjede, og tilbyr alt fra personbiler, SUV, 4x4, 7- og 9-setere til minibusser, varebiler og lastebiler.

Dette får du som PF-medlem:

Medlemmer av Politiets Fellesforbund kan nyte fordeler hos Sixt i hele verden:

  • Opptil 20 % rabatt på leiebil i Norge
  • 1 gratis ekstra sjåfør i Norge
  • Opptil 15 % rabatt i resten av verden
  • Alle medlemmer av Politiets Fellesforbund tilbys oppgradering til Gullkort hos Sixt.

Bestill Sixtkort via Portalen, der man automatisk blir linket til avtalen og får oppgradert kortet til Gull-status. Klikk på «Sixt Card» øverst på siden og legg inn informasjon. * = obligatorisk informasjon som må legges inn

Logg inn med innloggingsdetaljer under førerdetaljer når man bestiller, og leien blir automatisk knyttet til Sixtkortet.

Hvis man ønsker å bruke avtalen både i Norge og utlandet må man lage to kort, eller bestille kortet på portalen for leier i Norge. Om man da skal leie bil i utlandet må man kontakte Sixt sitt bookingkontor eller reisebyrå for bestilling i utlandet.

Oppdatert informasjon om Sixt sitt lojalitetsprogram finner du her.

Slik bruker du fordelene:

  • Portal for leie i Norge (opptil 20 %)
    • For å bestille klikker du på «Worldwide rental». Da vil det nederst på siden stå «Rent now with POLITIETS FELLESFORBUND rates».
  • Portal for leie i utlandet (opptil 15 %)
    • For å bestille klikker du på «Worldwide rental». Da vil det nederst på siden stå «Rent now with POLITIETS FELLESFORBUND UTLAND rates».

Medlemmer oppfordres til å sammenligne pris mellom de to lenkene. Uansett hvilken lenke som benyttes vil man få en rabattert pris. Ulike faktorer som for eksempel valutakurser kan gjøre den ene lenken mer fordelaktig enn den andre. Dette gjelder for leier i både i inn- og utland. Det oppfordres derfor til at man sjekker pris via begge lenker for å få det beste tilbudet.

NB! Du kan
ikke åpne begge lenkene i nettleseren samtidig. Da vil det være rabatten for lenken du sist klikket på som legges til i bestillingen. Du må derfor åpne én lenke av gangen.

Du kan også bestille direkte via Sixt sitt bookingkontor på telefon 815 22 466 eller e-post reservation@sixt.no. Oppgi at du er PF-medlem.

Kort om Sixt

Firmaet ble grunnlagt i Munchen, Tyskland i 1912, og utvider fortsatt sitt nettverk over hele verden med mobile løsninger.

Du vil finne våre sine tjenester i nesten alle store byer med beleilige stasjoner på eller nær flyplasser, togstasjoner, cruisehavner og hoteller. I Norge tilbyr vi leiebiler på mer enn 60 utleveringssteder og har over 40 års erfaring i bilutleiebransjen, med 20 års erfaring som landsdekkende kjede.

Sixt er verdens største BMW-kunde og er kjent for å tilby Premium biler i hele verden. Vi har høy fokus på at hele kundens opplevelse skal være Premium, og at vi skal tilby kvalitet i alle ledd fra service til sikkerhet.