Brynje of Norway

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du 40-45 prosent rabatt på ordinær pris på alle produkter hos Brynje of Norway.

Brynje of Norway (1024x768)

Brynje of Norway er en liten, norsk familiebedrift fra Larvik. Helt siden 1887 har de vært verdenskjent for kvalitet, funksjonalitet og varighet. Få klær har holdt flere eventyrere så tørre, varme og sterke som Brynjes. Da Tenzing Norgay og Sir Edmund Hillary kom først til topps på Mount Everest i 1953, var det med Brynje innerst mot huden.

I dag leverer Brynje bekledning til både herre, dame og barn – og du finner dem høyt og lavt i hele verden. Brynje brukes av forsvaret, ekspedisjonsfolk, folk i tøffe yrker – og deg og meg som ferdes ute i vær og vind. Når Brynjes plagg presterer på klodens mest ugjestmilde steder, så vil de garantert fungere for deg også.

Samfunnsansvar og natur

Mennesket er en del av naturen, og vi trenger de ressursene som naturen gir oss. Derfor er det vårt ansvar å ta vare på naturen for fremtidige generasjoner. Brynje lager produkter med høy kvalitet for at de skal vare lengst mulig. I motsetning til andre som stadig skifter ut kolleksjoner og legger til rette for at folk skal kjøpe nytt, lager Brynje modeller som skal leve i år etter år. Brynjes mål er ikke å bli størst mulig, men å opptre bærekraftig i samarbeid med bevisste kunder. Jo lengre du bruker klærne dine, jo bedre er det for lommeboka, naturen og miljøet. Les mer om Brynje og samfunnsansvar.

Dette får du som PF-medlem:

  • 40-45 prosent rabatt av ordinær pris på alle produkter

Slik bruker du fordelen:

  1. Logg inn på «Min side»
  2. Gå til «Medlem» > «Rabattkoder»
  3. Bruk lenken og framgangsmåten du finner der
Brynje of Norway (1170x480)