Nytt Unio-styre valgt

Ragnhild Lied #01

Ragnhild Lied er Unio-leder.

Ragnhild Lied er gjenvalgt som leder av Unio.

Det var under Unios kongress onsdag at Lied ble gjenvalgt. Hun tar dermed fatt på sin tredje periode som Unio-leder ved årsskiftet. Silje Naustvik fra Norsk Sykepleierforbund ble gjenvalgt som første nestleder, mens Alfred Sørbø fra Akademikerforbundet ble valgt inn som ny andre nestleder.

– Politiets Fellesforbund gratulerer Ragnhild Lied med fornyet tillit i et viktig verv, sier Sigve Bolstad, leder av Politiets Fellesforbund.

– Et stort gratulerer også til Naustvik og Sørbø med nestledervervene, legger Bolstad til.

Takker Rekdal for innsatsen

Kjetil Rekdal, tidligere forbundsstyremedlem i Politiets Fellesforbund, fratrer som nestleder etter eget ønske. Bolstad og forbundsnestleder Unn Alma Skatvold er gjenvalgt inn i det nye styret.

– Først og fremst vil jeg rette en stor takk til Kjetil Rekdal for strålende innsats i Unio-fellesskapet. Han har jobbet beinhardt for å få opp organiseringen i arbeidslivet. I tillegg er han nærmest en pioner innenfor arbeidet med å få varsling og beredskap på agendaen. Beredskap er et av hovedtemaene nå på kongressen og en engasjert gjeng fra Politiets Fellesforbund har bidratt med gode innlegg i debatten, sier Sigve Bolstad.

Gleder seg til videre Unio-arbeid

Han har stort engasjement for Unio og gleder seg til fortsettelsen.

– Vi står foran store og tunge saker, blant annet et krevende lønnsoppgjør. Unio er en sterk hovedorganisasjon som består av mange ulike forbund og fagfelt, men alle har samme hovedmål: å bedre medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår. Politiets Fellesforbund vil gjøre sitt aller ytterste for å fortsette dette arbeidet, sier Bolstad.

Bolstad Lied Rekdal (med tekst: arkivfoto)

F.v.: Kjetil Rekdal, Ragnhild Lied og Sigve Bolstad. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Foto: Arkivfoto