Fleks bilabonnement

Som medlem av Politiets Fellesforbund får du bil til 10 prosent rabatt i et helt år hos Fleks bilabonnement.

Fleks Facebook cover

Fleks er et alternativ til leasing og bilkjøp, og har siden oppstarten i 2019 hatt over 30 000 kunder. Du kan hente ut biler fra mange kjente og populære bilmodeller fra deres utleveringssteder i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Noen av fordelene med Fleks

  • Maks ett år avtaleperiode. Ha bilen lenger om du vil.
  • Bruk bilen som den var din egen. Bilen er tilgjengelig for deg 24/7, du trenger ikke dele den med andre og du har ansvar for å ta like godt vare på den som den var din egen.
  • Et fast månedsbeløp. Inkludert i prisen får du service, dekkskift, dekkhotell og forsikring. Dette gjør Fleks økonomisk forutsigbart.
  • Valgfritt forskudd. Du velger helt selv om du vil betale et forskudd eller ikke. Alt etter hva som passer deg og din hverdagsøkonomi best.
  • Skreddersy avtalen. Vil du bytte bil underveis eller sette avtalen på pause kan du legge til dette, om du bare vil ha en bil hele veien kan du også velge det. Du kan også tilpasse hvor mange tilgjengelige kilometer du trenger, hvilken forsikring du har behov for og andre skreddersydde løsninger.

Dette får du som medlem av Politiets Fellesforbund

  • Om du tegner et årsabonnement hos Fleks får du 10 prosent rabatt gjennom hele året

Slik bruker du fordelen

  1. Logg inn på «Min side», gå til «Medlem» > «Rabattkoder» og hent rabattkoden du finner under «Fleks bilabonnement»
  2. Gå inn på fleks.no, velg ønsket bil og følg bestillingsløpet
  3. Legg inn rabattkoden i feltet «Kampanjekode» mot slutten av bestillingsløpet

Rabatten gjelder grunnabonnementet og ikke eventuelle tilleggstjenester, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabattkoden kan ikke kombineres med andre rabatter.