Praktisk informasjon om kurs

De fleste kurs og møter avholdes i Politiets Fellesforbunds egne lokaler i Gjerdrums vei 4 i Nydalen, Oslo.

Kurs G4
Vi skal til enhver tid ha tillitsvalgte og ansatte med rett kompetanse som ivaretar oppgavene til medlemmenes beste

Reisevei til våre lokaler i Gjerdrums vei 4 (G4)

Fra Oslo lufthavn (Gardermoen)

  • Buss: Flybuss FB3 eller FB4 mot Bekkestua, gå av på Nydalen stasjon. Bussturen tar cirka 50 minutter. Fem minutters gange fra busstopp.
  • Alternativt tog: Vy/Flytoget til Oslo S og bytte til T-bane (se under).

Fra Oslo sentrum

  • T-bane: Linje 4 Vestli eller 5 Ringen, til Nydalen. Fem minutters gange fra T-banestasjonen.
  • Buss: Linje 37 til Nydalen T. Du kan også bruke linje 30 til Tamburveien.

Se ruter.no for mer informasjon og å finne reiserute.

Kan jeg kjøre bil til kurs i G4?

Som hovedregel skal reisen foretas på den hurtigste og rimeligste måte når det samlet tas hensyn til alle utgifter, og til en effektiv og forsvarlig gjennomføring av reisen.

Om det er behov for å kjøre egen bil skal dette begrunnes og det må innhentes forhåndsgodkjenning fra Politiets Fellesforbund.*

Det er parkeringsplasser på utsiden av G4 mot betaling. Du må selv legge ut for parkeringen og få dette refundert på reiseregning.

*: Om du ikke får godkjent bruk av egen bil dekkes rimeligste rutegående alternativ.

Taxi

Taxi dekkes som hovedregel ikke. Dersom det er behov for taxi skal det begrunnes og innhentes forhåndsgodkjennelse. I reiseregningen må det oppgis hvem som har godkjent og begrunnelsen for bruk av taxi. Utgiftene må dokumenteres. Taxi fra Oslo sentrum til Nydalen eller andre steder i sentrum dekkes ikke, se punktet som omhandler reisevei til våre lokaler i Gjerdrums vei 4 for å se alternativer til rutegående transportmidler.

Kart

Reise

Veibeskrivelse: Google Maps | OpenStreetMap

Overnatting

Politiets Fellesforbund dekker overnatting med frokost for deg som skal delta på kurs over flere dager. Forbundskontoret booker overnatting i henhold til din påmelding på Min side.

Som hovedregel bookes Thon Hotel Storo når du deltar på kurs i Nydalen. Thon Hotel Storo ligger rett ved siden av Nydalen T-banestasjon og et par minutters gange til Politiets Fellesforbundslokaler i Gjerdrums vei 4 (G4). Første kursdag kan du møte opp i G4 og oppbevare bagasjen din frem til kurset slutter første dag, og deretter gå ned til hotellet og sjekke inn. Innsjekk på hotellet er fra kl 15.00.

Ankomst dagen før

Merk at kursets oppstartstidspunkt er satt opp med tanke på deg som har lengre reisevei. Dersom du likevel må reise før kl 06.00 for å rekke oppstart på kurset, kan du søke om overnatting fra dagen før. Huk av for dette ved påmelding og skriv en begrunnelse for hvorfor du må ankomme dagen før. Ankomst dagen før påvirker ikke uttaket til våre kurs.

Reiseregninger

Leveres hurtigst mulig og innen 14 dager etter siste kursdag. Reiseregningen leveres ved å logge inn på «Min side», velg «Medlem» og deretter «Reiseregning».

Du kan kun levere reiseregning på kurs du har deltatt på.

Ved bruk av rutegående transportmidler skal utgifter til rutefly, tog og skip dokumenteres. Øvrige utgifter til rutegående transportmidler kan dekkes uten dokumentasjon. Det vil si at utgifter til flybuss, tog, trikk, T-bane o.l. dekkes uten dokumentasjon.

Kost på reise til/fra kurs

På kurs i regi av Politiets Fellesforbund dekkes utlegg til kost på fram- og tilbakereisen. Utlegg for kost på fram- og tilbakereisen må dokumenteres og refunderes via reiseregning

Utgifter

Politiets Fellesforbund dekker utgifter til reise og opphold når du er deltaker på kurs, så fremt du følger våre retningslinjer. Når du har fått tilbud om plass på kurset, bestilles flyreise hos Travelnet (du vil få informasjon om bestilling av reise per e-post). Når du booker flyreise hos Travelnet blir faktura sendt direkte til Politiets Fellesforbund.

Kontakt kurs- og konferanseavdelingen

For praktiske spørsmål kan kurs- og konferanseavdelingen kontaktes på kurs@pf.no.

Utsikt fra Thon Hotel Storo

Utsikt over byen fra Thon Hotel Storo.

Foto: Thon Hotels

Fagperson

Susanne Wathne

Susanne Wathne

Fagleder, kurs og konferanse
Marit S Rotmo 2

Marit Salater Rotmo

Forbundssekretær/opplæringsansvarlig
Trude Marthinussen

Trude Marthinussen

Kurs- og møtekoordinator med resepsjonsansvar